ACTUALITATEULTIMA ORĂ

Contrabandist ucrainean saltat din Vama Siret

Contrabandist ucrainean saltat din Vama Siret. Ieri dimineata, la Poliția or. Siret s-a primit mandatul de executare a pedepsei închisoriieliberat de către Judecătoria Arad în dosarul privind pe cetățeanul ucrainean VERENKO MYKOLA domiciliat în localitatea Cernăuți, Ucraina, condamnat la pedeapsa de 3 (trei) ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, ca urmare a identificării acestuia la data de 03.02.2022, ora 06:00, în PTCF Siret, în momentul în care intenționa să intre pe teritoriul României.

În baza mandatului de executare a pedepsei închisorii, lucrătorii de poliție din cadrul Formațiunii de Investigații Criminale Siret s-au deplasat în Punctul de Trecere al Frontierei Siret unde au procedat la reținerea numitului VERENKO MYKOLA.

În cauză, i s-a adus la cunoștință numitului VERENKO MYKOLA mandatul de arestare preventivă,  iar la nivelul acestei subunități de poliție s-a constituit o escortă formată din doi polițiști care au fost instruiți cu privire la modul de deplasare și depunere a susnumitului la Penitenciarul Botoșani.