MONDEN

Connect-R despre preotul Visarion Alexa: Încetați să mai credeți că preoții sunt sfinți, nu confundați ortodoxia cu omul supus greșelii!

În scandalul momentului a intervenit și cântărețul Connect-R. Despre cazul părintelui Visarion Alexa, artistul spune că și preoții sunt tot oameni și pot cădea la fel de ușor în ispită. Fiecare om este supus greșelii, a mai spus Connect-R. Mai mult, a spus artistul, este important să nu confundăm faptele unui om cu ortodoxia.

Reacția lui Connect-R vine după ce preotul Visarion Alexa a fost reținut săptămâna trecută în urma acuzațiilor de agresiune sexuală ale unei femei. În ultimele zile au apărut mai multe informații despre alte femei care ar fi fost hărțuite sexual de cunoscutul preot din Capitală.

pentru onnect-R și-a expus opinia pe rețelele de socializare, după ce preotul Visarion Alexa a fost reținut de oamenii legii în data de 16 septembrie 2022. O femeie în vârstă de 37 de ani a mărturisit faptul că a fost agresată sexual de către părinte. De asemenea, recent, o altă femeie a făcut o mărturisire, sub anonimat, că ar fi fost siluită de preot.

„Încetați să mai credeți că preoții sunt sfinți, sunt oameni ca și noi, se hrănesc cu glicogen, hidrogen și oxigen. Toți luptăm cu aceleași duhuri, cu aceleași tentații, toți suntem supuși greșelii și nu este despre ce ni se întâmplă în viața asta, ci despre cum reacționăm la ce ni se întâmplă. Să nu uităm că toți suntem unul, nu vreau să fiu părtinitor, să iau apărarea cuiva, justiția, până la urmă, va stabili cine este victimă, cine va fi îndreptățit, cine va fi judecat și așa mai departe

Nu confundati ortodoxia cu omul care este supus greselii.Dar, e important ca noi să avem dragoste. Că despre ortodoxie iar trebuie să știm că în capătul ortodoxiei nu stă niciun preot, niciun prelat, niciun arhiepiscop, ci stă Însuși Hristos. Nu confundați oamenii care slujesc cu învățătura. Nu faceti ce va zic ei, dar sa faceti in schimb ce va spun ei”, a spus Connect-R într-un mesaj postat pe rețelele de socializare.