ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCALULTIMA ORĂ

Comuna Todirești/Operatiunea Spălarea de bani pe drumurile județene continuă

Operatiunea ,,Spălare de bani,, pe drumurile județene continuă. Ieri, pe DJ care traversează comuna Todirești se lucra din nou de zor în bătaie de joc. De aceasta dată era doar un utiaj după ce sâmbătă erau trei.

Firma din Constanța care ar fi câștigat licitatia si care nu are utilaj de decopertare continua așa zisa lucrare de plombare.

Desi pe drum nu sunt vizibile găuri în asfalt, firma cu pricina continua să aplice pe asfalt un amestec de criblură. În bătaie de joc pare a fi făcută compoziția pentru că nu există o verificare în teren. Cel mai probabil, aceeasi firmă care a ,,plombat,, drumurile județene din Hânțești și Forăști. Problema este că firma constănțeană își achiziționează produsul de la o altă firmă, posibil din județ că doar nu îl aduce de la malul mării.

Doar că nu există un diriginte de șantier care să spună răspicat că lucrarea este de mântuială cum nu există niciun interes să se oprească spălarea de bani. Există firme care trebuie alimentate cu bani și atata tot. Pentru că ceea ce se face acum este chiar o lucrare în bătaie de joc.