ECONOMIC

Compania românească Bitdefender a devenit partener global de securitate cibernetică al Scuderiei Ferrari în Formula 1

Compania românească Bitdefender, lider global în domeniul securității cibernetice, a anunțat miercuri, 28 septembrie, că a încheiat un parteneriat, pe mai mulți ani, pentru a deveni partener global de securitate cibernetică al Scuderiei Ferrari, care concurează în Formula 1.

„Suntem încântați să fim în acest nou parteneriat cu Bitdefender, cu care împărtășim valori precum cel mai înalt nivel de eficiență tehnologică, căutarea excelenței în performanță și o cultură a securității. Este o plăcere să ne putem baza pe un partener de încredere precum Bitdefender, o companie inovatoare și foarte apreciată pentru profesionalismul și fiabilitatea sa”, a declarat Mattia Binotto, Team Principal și Managing Director, Scuderia Ferrari.

În calitate de partener Scuderia Ferrari, începând cu Formula 1 Singapore Airlines, Singapore Grand Prix 2022, Bitdefender își va afișa sigla companiei pe căștile șoferilor Ferrari, precum și pe monolocul F1-75 condus de Charles Leclerc și Carlos Sainz și, din 2023, pe costume de curse și uniforme de echipă.