administratieBREAKING NEWSULTIMA ORĂ

Comisarul Marius Emilian Rusu, noul șef de la Serviciul Permise și înmatriculări auto. Prefectul Moldovan a făcut anunțul

Noul șef al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava va fi ofițerul de poliție Marius Emilian Rusu. El va fi împuternicit la conducere pentru o durată de șase luni, începând cu data de 13 decembrie a.c.. Anunțul a fost făcut astăzi, prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan.

Comisarul Rusu va prelua conducerea de la  subinspector de poliție Cosmin-Vasile Butnariu, care venise la Suceava de la serviciul similar de la Bihor. Despre  Cosmin Butnariu, prefectul Moldovan îl numește  „un om valoros”. .

Între anii 2017 – 2021, ofițerul și-a desfășurat activitatea în cadrul IPJ Suceava, iar din 2021 până în prezent a coordonat activitatea compartimentului permise de conducere din cadrul S.P.C.R.P.C.Î.V. Bihor.

Subinspectorul de poliție Cosmin – Vasile Butnariu este absolvent al Facultății de Științe Economice și Administrație Publică – Specializarea Administrarea Afacerilor și al Facultății de Drept și Științe Administrative – Specializarea Drept, ambele din cadrul Universității Ștefan cel Mare Suceava.

Ofițerul de poliție deține atestatul de examinator pentru categoriile și subcategoriile B, C, CE și D.

Noul șef al serviciului a absolvit Academia de Poliție în anul 2012, Marius Emilian Rusu  a activat   ca ofițer poliție judiciară dar și la Biroul Combaterea Fraudelor Vamale din cadrul IPJ. În perioada 1.03.2014 și 4.05.2020 a lucrat ca imputernicit  șef la Poliția Cajvana. Rusu a mai activat in perioada 2012-2014 la IPJ Deva.