administratie

Comentarii cenzurate și promovarea persoanei lui Marcel Ciolacu. Guvernul României și PSD, mesaje identice pe paginile de Facebook

Comentarii cenzurate și promovarea persoanei lui Marcel Ciolacu. Guvernul României și PSD, mesaje identice pe paginile de Facebook. Pe pagina de Facebook a Guvernului României, instituție publică de prim-rang, comentariile critice la adresa premierului Marcel Ciolacu sunt cenzurate.

Reamintim că pe pagina de Facebook a Guvernului României a apărut un mesaj identic cu cel de pe pagina de Facebook a PSD, indiciu evident că pagina unei instituții publice a fost preluată de echipa de campanie a PSD.

Administratorii paginii Guvernului României au decis să limiteze comentariile, după ce numeroși utilizatori de Facebook a lăsat comentarii dure, critice, în legătură cu promovarea faptului că Marcel Ciolacu a fost la meciul România-Slovacia.

Pe pagina de Facebook a Guvernului Romaniei a aparut, miercuri seara, o postare identica cu cea de pe pagina de Facebook a PSD in care este promovat Marcel Ciolacu. Guvernul Romaniei, ca institutie publica de prim-rang, ar trebui sa fie apolitica.

Pagina de Facebook a Guvernului Romaniei are aproximativ 300.000 de urmaritori.

In ambele postari, care au texte identice, apar imagini cu Marcel Ciolacu in tribuna meciului Romania-Slovacia. Echipa de campanie a PSD abuzeaza astfel de resursele unei institutii publice pentru a promova imaginea lui Marcel Ciolacu, prezumtiv candidat al PSD la Presedintia Romaniei.

 

Continuarea poate fi citită în Aktual24.