administratieULTIMA ORĂ

Ciuca vine astazi la Suceava. Rasturnare de situatie. Flutur a dat cu tifla ziaristilor suceveni. Fara vizite pe Rarau dupa ce seviciile au aflat de un eventual prostest împotriva gropii de pe Mestecanis

Premierul Nicolae Ciuca vine astazi la Suceava. Rasturnare de situatie. Flutur a dat cu tifla ziaristilor suceveni. Fara vizite pe Rarau dupa ce seviciile au aflat de un eventual protest împotriva gropii de pe Mestecanis.

Miercuri după amiază este așteptată sosirea, la Suceava, a premierului Nicolae Ionel Ciucă. Conform Consiliului Județean Suceava, la ora 17.00 acesta va vizita Centrul Medical de Radioterapie din incinta Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava. În acest context, vor fi prezentate proiectele pentru realizarea pavilioanelor pentru oncologie, pediatrie și boli infecțioase, pregătite pentru a fi depuse spre finanțare din PNRR. Premierul va înopta la Cabana din Pătrăuți. Joi, premierul va pleca direct la Vatra Dornei. Nu va mai urca pe masivul Rarău.

Astazi, la La ora 17.45, Nicolae Ciucă va participa la semnarea contractului de execuție a lucrărilor de consolidare, restaurare și reabilitare a Palatul Administrativ Suceava, finanțare prin Compania Națională de Investiții.

Trebuie spus că numărul ziarisștilor suceveni a fost restricționat,având acces doar cei acrediati la Palatul Victoria. Astazi se făceau ultimele pregătiri. Un angajat al Consiliului Județean  a fost pus sa pună o tablă inscripționată cu numele sălii și a instituției. Intrarea în Sala Unirii se face pe o ușă ca la garaj dat fiind faptul că acolo se afla interiorul Palatului Administrativ și se parcau autoturisme.