POLITIC

Cîțu va fi schimbat de la șefia Senatului |

Ședință de urgență, miercuri dimineață, la PNL! Liberalii au hotărât să îl schimbe pe Florin Cîțu de la șefia Senatului.

La ora 9:30, miercuri dimineață, liberalii vor avea o întâlnire de urgență, potrivit surselor Antena 3, pentru a-l schimba pe Florin Cîțu de la șefia Senatului, după ce l-au schimbat din funcția de președinte interimar al filialei sector 3 PNL.

Mâine dimineață, toți senatorii Partidului Național Liberal au fost convocați la o ședință a grupului senatorial la ora 9:30.

De asemenea, premierul și președintele PNL, dar și secretarul general al PNL, Lucian Bode, au cerut prezență obligatorie pentru toți senatorii, mâine în plenul Senatului, la ora 12:00.

Cîțu va fi schimbat din funcția de președinte al Senatului, în ultima zi din această sesiune parlamentară și în locul lui ar urma să fie propusă și susținută Alina Gorghiu.

Ea ar urma să fie președinte interimar pe timpul vacanței parlamentare, urmând ca în septembrie, când începe sesiunea parlamentară, să fie pus un nou președinte al Senatului în locul lui Florin Cîțu