ACTUALITATEULTIMA ORĂ

Circulație semaforizată pe DN 17, Argestru, județul Suceava, începând de săptămâna viitoare

RDP Iași anunță că, începând de luni, 28 martie, traficul rutier pe DN 17, Argestru, județul Suceava, se va desfășura pe un sens, alternativ, dirijat prin semafoare. Măsura va fi instituită în vederea lucrărilor de punere în siguranță a corpului drumului, ca urmare a prăbușirilor de material stâncos de pe versanți înregistrate în zonă.

Pentru eliminarea riscurilor la adresa participanților la trafic, pe sectorul menționat, între km 153+200 – 153+450, sunt prevăzute lucrări de rânguire și de consolidare a versantului, montarea de bariere de protecție și plase ancorate.
Momentan, traficul în zonă se desfășoară alternativ, pe un sens, dirijat prin piloți asigurați de prestatorul desemnat prin contract – SC Holtex Grup Invest SRL. Termenul prevăzut pentru execuția lucrărilor și instituirea restricțiilor de circulație este luna decembrie a acestui an.

DRDP Iași face apel la înțelegere din partea conducătorilor auto, cu recomandarea de a circula cu atenție și cu respectarea semnalizării instituite în zona de lucrări.