ACTUALITATEULTIMA ORĂ

Circulația este asigurată în condiții normale pe sectoarele de drum național din administrarea Secției de Drumuri Naționale Suceava

Pe toate sectoarele de drum național din administrarea Secției de Drumuri Naționale Suceava circulația este asigurată în condiții normale. Toate sectoarele de drum au partea carosabilă umedă.

S-a acționat pe parcursul zilei de ieri, începând cu orele 19.00 cu utilajele de deszăpezire proprii și ale prestatorului de servicii, cu precădere în vederea preîntâmpinării producerii poleiului.

Pe căile de circulație rutiere administrate de Secția Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc circulația este asigurată de asemenea în condiții normale, fără probleme deosebite, în pofida precipitațiilor sub formă de ninsoare care s-au înregistrat pe tot parcursul nopții. Carosabilul este umed pe toate sectoarele de drum administrate.

În ultimele 24 de ore s-a acționat pe toate sectoarele de drum național din administrare cu 14 utilaje dotate cu lamă și răspânditor și s-au consumat circa 100 tone material antiderapant.

Situația este monitorizată permanent, se intervine în funcție de starea vremii și condițiile de trafic.