POLITICULTIMA ORĂ

Ciolacu si Stănescu, vizita la fabrica DENIS. Intalnire cu parlamentarii PSD de Suceava, primarii, președinții de organizații locale, membrii și simpatizanții partidului.

Ca in campanie electorala. Conducerea PSD a vizitat o fabrica de incaltaminte si s-a intalnit cu activul de partid. Astăzi, 3.02. 2022, a avut loc o întâlnire între reprezentanții conducerii centrale ai PSD și membrii Organizației Județene ai PSD Suceava. De la nivel central au fost prezenți domnii Marcel Ciolacu – președintele Partidului Social Democrat și Paul Stănescu – secretarul general al PSD. Din partea organizației județene au fost prezenți parlamentarii PSD de Suceava, primarii, președinții de organizații locale, membrii și simpatizanții partidului.

Întâlnirea a fost precedată de o vizită a delegației la fabrica de încălțăminte Denis. Președintele Marcel Ciolacu a subliniat că  „fabricat în România!” rămâne conceptul economic principal al PSD, arătându-se impresionat de activitatea fabricii conduse de domnul Ilie Cornea și de comunitatea celor peste 400 de angajați din cadrul firmei.

În cadrul întâlnirii politice au fost puse în discuție probleme politice și administrative, cu accent pe ceea ce înseamnă responsabilitatea PSD în actuala coaliție.

Președintele Marcel Ciolacu a arătat că  PSD  a  demonstat deja în cele câteva luni de guvernare că are capacitatea de a lupta cu problemele cu care se confruntă populația.

l Paul Stănescu a vorbit despre importanța muncii în echipă și că e important să convingem diaspora că România este o soluție , îndemnând autoritățile publice locale să acceseze cât mai multe fonduri pentru dezvoltarea localităților și creșterea nivelului de trai.  În același timp,  președintele PSD Suceava, domnul senator Ioan Stan, a subliniat faptul că  organizația județeană Suceava are maturitatea organizatorică și politică de contribui prin eforturile sale la soluționarea problemelor existente la nivelul administrațiilor locale, arătând disponibilitatea și implicarea de care au dat dovadă parlamentarii suceveni la solicitările venite din teritoriu.

De asemenea, au luat cuvântul primarii și președinții de organizații locale care și-au exprimat sprijinul față de hotărârea conducerii centrale de a intra la guvernare, ridicând totodată diferite probleme economico-administrative punctuale, care au fost discutate în vederea soluționării în cel mai scurt timp.

 

Departamentul de Presă al PSD Suceava