ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCALULTIMA ORĂ

Cioban gasit decedat

Cioban  de la o stana din Petia,  gasit decedat.  Aeesta nu mai fusese vazut de doua zile.

S-a procedat la efectuarea de verificări, iar în urma căutărilor la stâna indicată de către apelant am găsit în una din anexele stânei, cadavrul unei persoane de sex masculin.

A fost luată legătura cu proprietarul stânei, Niță Mircea, care a declarat telefonic faptul că, este plecat de la stână împreună cu concubina sa, Ioniță Gabriela, și care a declarat faptul că, defunctul găsit de către polițiști este tatăl concubinei sale, Ioniță Dumitru, de 68 ani, din mun. Fălticeni .

La fața locului s-a deplasat și un echipaj din cadrul SAJ Fălticeni, ocazie cu, care s-a constatat decesul lui Ioniță Dumitru, nefiind descoperite pe suprafața corpului urme de violență.

În urma convorbirii telefonice puratate și cu fiica defunctului, a reieșit faptul că, la 19.10.2022, în jurul orei 12.00 aceasta i-a dat de mâncare tatălui său, însă acesta a refuzat să mănânce întrucât se simțea rău, după care a plecat împreună cu concubinul său în sat. Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că defunctul era cunoscut ca fiind consumator înrăit de băuturi alcoolice.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.