ACTUALITATE

Cine este bărbatul decedat in tragedia rutiera de astazi dimineață de la Drăgușeni

Tragedie rutiera. Astazi dimineață,  ofițerul de serviciu din cadrul Poliției mun. Fălticeni a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că pe raza comunei Drăgușeni s-a produs un accident rutier soldat cu două victime.Politistii au intocmit dosar penal.

Din primele cercetări efectuate la fața locului s-a constat faptul că la data 02.09.2023 în jurul orelor 07:00 , Nistor Ioan de 39 ani, din com Păstrăveni, jud. Neamț, în timp ce conducea autoturismul marca Land Rover, pe DN2-E85 din sat/com Drăgușeni, jud Suceava, pe direcția Roman-Drăgușeni a intrat în coliziune frontală cu remorca unui autotren marca MAN, ce se afla parcat în afara părții carosabile.

În urma producerii accidentului a rezultat decesul conducătorului auto Nistor Ioan și vătămarea corporală a pasagerului din auto de 55 ani, care a fost transportat la spitalul mun. Fălticeni în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Vinovat de producerea accidentului se face conducătorul autoturismului Nistor Ioan.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de: „ucidere din culpă”, faptă prev. şi ped. de art. 192 alin 1 și 2 din Codul Penal și ,,vătămare corporală din culpă” faptă prev. şi ped. de art. 196 al. 2 și 3 din Codul Penal.