ANUNȚBREAKING NEWS

CIA face angajări în România. Ce posturi sunt disponibile şi ce salarii se oferă

CIA anunţă că face angajări în toate colţurile lumii, inclusiv în România. Lista joburilor disponibile este publică, iar salariile oferite sunt foarte atractive. Se caută contabili sau persoane care să se ocupe de treburile administrative. De asemenea, printre joburile disponibile se află şi cel de analist.CIA anunţă că sunt disponibile 160 de posturi şi oricine poate aplica. Salariile oferite sunt foarte atractive. De exemplu, un contabil ar putea încasa între 64.000 de dolari și 113.000 de dolari, pe an.

Cele mai căutate posturi din domeniul IT în România de către utilizatorii platformei de Resurse Umane Undelucram.ro sunt cele de dezvoltator interfețe, inginer software, specialist în securitate, analist big data, specialist asigurarea calității.

Salarii mari nete care ating 9.000 de lei se plătesc şi în România, pentru anumite posturi, într-un din cele mai căutate domenii. Cele mai căutate posturi din domeniul IT în România de către utilizatorii platformei de Resurse Umane undelucram.ro sunt cele de dezvoltator interfețe, inginer software, specialist în securitate, analist big data, specialist asigurarea calității, arată un studiu, potrivit economica.net.

În domeniul IT, salariile medii nete oferite celor mai căutate cinci posturi sunt:

– Dezvoltator interfețe: 7.520 lei

– Inginer software: 9.210 lei

– Specialist securitate: 7.360 lei

– Analist big data: 5.200 lei

– Specialist în asigurarea calității: 6.330 lei.

Informațiile cu privire la salariile enumerate mai sus sunt obținute prin intermediul Salary Report, un instrument destinat specialiștilor din HR, lansat de platforma amintită.