BREAKING NEWSINTERNAȚIONAL

Centrele militare de recrutare vor lucra mai activ. Seful Administrației Militare Regionale Cernăuți, Serghii Osaciuk, a ordonat centrelor de recrutare din regiune să accelereze procesul de mobilizare

Șeful Administrației Militare Regionale Cernăuți, Serghii Osaciuk, a ordonat centrelor de recrutare din regiune să accelereze procesul de mobilizare a resurselor necesare forțelor armate. El a spus acest lucru într-un interviu pentru UA:Suspilne.

„Mobilizarea are un ritm accelerat și este în curs de desfășurare. Fiecare regiune are propriul plan de mobilizare care s-a format înainte de război. Acest număr este ajustat constant în funcție de nevoile actuale ale forțelor de apărare. Un rezumat al rezultatelor regiunii Cernăuți a fost făcut săptămâna trecută de către Comandamentul Operațional de Vest al Ucrainei. Vreau să spun că ele nu sunt tocmai cele mai înalte — trebuie neapărat să atingem un nivel satisfăcător. Prin urmare, ordon tuturor centrelor de recrutare să lucreze mai activ în ceea ce privește furnizarea resurselor de mobilizare pentru forțele armate”, a spus Serghii Osaciuk.

Potrivit funcționarului, numărul persoanelor mobilizate depinde de numărul populației din regiune, structura de vârstă, apartenența profesională.

„Toți acești indicatori sunt luați în considerare. Prin urmare, din regiunea Cernăuți se va mobiliza mult mai puțin decât din regiunile unde trăiesc milioane de oameni”, a adăugat guvernatorul.

Totodată, el a spus că regiunea Cernăuți ocupă primul loc în ceea ce privește aprovizionarea forțelor armate cu vehicule.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu