BREAKING NEWSINTERNAȚIONAL

Celebrul lunetist Wali este viu. Si-a scris impresiile despre razboiul din Ucraina pe pagina de facebook

Impresiile celebrului lunetist descrise pe pagina sa de facebook: ”La Torche et l’Épée – The Torch and Sword”. Fotografia pare insa a fi facuta intr-o gradinita, acolo unde se afla sute de mingi sau intr-un mall.

Wali laudă sistemul de comunicații Star Link, oferit gratuit de Elon Musk

Cel mai bun lunetist din lume a intrat în tăcere în 14 martie, iar între timp propaganda rusă l-a dat drept mort.

,,Război în Ucraina…
Acest război este un război informațional.
Pacea este posibilă în parte pentru că informația este schimbată între popoare. O mare parte din informațiile despre războiul din Ucraina se răspândesc pe internet și chiar ies în Rusia. Informația este adesea distorsionată, dar adevărul în ciuda tuturor ajunge să transpire. Deja mulți ruși sunt împotriva acestui război. Mai mulți soldați ruși refuză chiar să lupte în acest război de agresiune.
Internetul încă funcționează în Ucraina. Se pare că acest lucru este posibil în mare parte, deoarece antenele Star Link servesc dependența de rețea. La început mi-a fost teamă că antenele Star Link vor fi vizate și distruse rapid. O unitate Star Link arată ca o antenă parabolică normală. Această antenă emite constant și poate fi ușor de detectat.
După ce am văzut artileria și aviația rusă în acțiune, pot să vă spun că rușii nu le este așa ușor să distrugă o antenă Star Link. Doar plasați o unitate Star Link într-o gaură, de exemplu, și înconjurați-o cu saci de nisip sau pereți de beton Atunci ar fi nevoie de un impact direct pentru a-l distruge, ceea ce ar necesita o cantitate mare de obus, sau de a folosi o bombă mare. Cu siguranță ar putea fi folosită o muniție ghidată, dar ar costa mai mult decât cea a antenei Star Link. Războiul este și el un război economic: rușii nu ar trebui să cheltuiască rachete de sute de milioane de dolari pentru a distruge câteva antene, dacă aceste antene pot fi înlocuite în câteva ore la costul a câteva milioane în loc de dolari.
Acest război este și el un război informațional. Pentru ca adevărul să fie cunoscut, trebuie distribuit. Star Link Network permite acest lucru. Sunt atât de mândru să văd că lumea se ridică împotriva acestei crime împotriva păcii care este invazia rusă în Ucraina,,
Scris ieri,
Război în Ucraina…
Sunt în viață… Ca dovadă, iată-mă într-o poziție tactică de super lunetist al forțelor speciale războinic într-o piscină cu mingi.
Zvonurile că aș fi murit în luptă au fost complet ridicole. Adevărul este că am câștigat motive de la inamic și i-am cauzat pierderi. Din păcate am pierdut și camarazi morți și răniți.
Rușilor le este frică de o luptă de aproape. Preferă să bombardeze, iar și iar, distrugând case, așa golani frustrați.

Ucrainenii au spus singurii care au spus că Wali nu a murit

Canadianul Oliver Lavigne-Ortiz, alias ”Wali”, cunoscut drept ”cel mai bun lunetist din lume”, a fost anunțat mort de propaganda rusă în 15 martie. Ucrainenii au dezmințit acest lucru.