ACTUALITATENAȚIONAL

Celebra Dana Marijuana a fost arestată!

Daniela Coteanu, cunoscută în mediile online și media sub numele de „Dana Marijuana”, a fost arestată preventiv în urma rezultatului pozitiv la testarea drug test în localitatea 2 Mai.  Trecutul cântăreței nu este unul prea luminos, ajungând, la un moment dat, să locuiască în Vama Veche alături de fiica cea mică, după ce iubitul ei, campion mondial la box, și-a pierdut viața. Condițiile în care cele două locuiau erau precare, Daniela Coteanu încercând să-și câștige existența din vânzarea unor bijuterii handmade. 

Daniela Coteanu a fost arestată preventiv în urma rezultatelor pozitive la drug test joi, 22 august a.c. Potrivit informațiilor noastre, aceasta a fost oprită la un control de rutină din localitatea 2 Mai. Autoritățile au surprins-o drogată la volan, în același loc în care s-a întâmplat și tragedia provocată de Vlad Pascu. Dana Marijuana nu are o poveste de viață prea fericită.

În urmă cu doi ani, iubitul acesteia a decedat în urma unui accident. Daniel Burlacu, fost campion mondial la box, a căzut de pe o scară în anul 2022 și s-a lovit puternic la cap, pierzându-și viața pe loc. Dana și Iris, fiica ei cea mică, au ajuns să locuiască într-un container, în Vama Veche. Recent, Iris a spus cuiva povestea ei și a mamei sale, iar persoana respectivă le-a oferit o locuință în București. Lucrurile păreau că se îndreptă spre bine, până ca artista să fie prinsă drogată la volan,arara replicaonline.ro.

Decizia de arestare preventivă a fost luată de către instanță pentru a preveni posibilele interferențe cu ancheta în curs și pentru a asigura buna desfășurare a procedurilor legale. În această perioadă, Daniela Coteanu va fi reținută în custodie, iar autoritățile vor continua să adune dovezi și să clarifice circumstanțele exacte ale acuzațiilor. Este important de menționat că, până la finalizarea procesului legal și a tuturor investigațiilor, Daniela Coteanu beneficiază de prezumția de nevinovăție, conform legislației în vigoare.

Problema cu drogurile nu este o noutate când vine vorba de Daniela Coteanu

„La data de 22 august, în jurul orei 2.25, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat o femeie, de 44 de ani, care conducea un autoturism pe DN 39, în localitatea 2 Mai. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive”, a transmis IPJ Constanța.

Dana Marijuana a avut probleme semnificative cu drogurile încă din adolescență. În urmă cu câțiva ani, a dezvăluit că, la vârsta de 18 ani, folosea heroină împreună cu partenerul ei de atunci. Au urmat numeroase internări în clinici de dezintoxicare, iar pentru o perioadă, părea că a reușit să depășească dependența și ducea o viață stabilă.

Dana Marijuana (Daniela Coteanu) arestată preventiv pentru 30 de zile

În 2015, Dana Coteanu, cunoscută ca Marijuana, a divorțat de Sebastian Calu, cu care are o fetiță. După divorț, viața ei a luat o turnură pozitivă, iar Dana și-a recăpătat energia creativă. În 2016, și-a încheiat oficial căsnicia cu Sebastian, cu care a rămas în relații bune, în ciuda dificultăților din trecut, inclusiv acuzațiile de violență pe fondul consumului de alcool. Acum, Dana o crește singură pe fiica ei cea mică, Iris, și nu este clar ce se va întâmpla cu minora, arata jurnalistii de la replicaonline.ro.

Dana Marijuana este în sevraj și a fost internată la Spitalul de Psihiatrie Palazu

Dana Marijuana și alți bărbați arestați preventiv, vineri, 23 august a.c., după ce au fost prinși cu droguri, au fost duși la Spitalul de Psihiatrie de la Palazu. Potrivit informațiilor noastre, aceștia sunt în sevraj, urmând să primească tratament de specialitate și, ulterior, să fie transportați în arestul preventiv al IPJ.