SPORT

Cel mai bun arbitru din România a stârnit hohote de râs la Sepsi – Universitatea Craiova cu decizia luată! Pentru ce a putut Istvan Kovacs să dicteze penalty.

Arbitrul român Istvan Kovacs s-a făcut de râs la meciul dintre Sepsi și Universitatea Craiova, din etapa 24 din Superliga, când a dictat un penalty de cascadorii râsului.

Cele două echipe au intrat la egalitate la pauză, 1-1, iar echilibrul a fost foarte aproape să se spulbere la scurt timp după debutul celei de-a doua reprize, în urma unei decizii bizare a „centralului”.

Acesta a judecat pe dos o fază petrecută în careul covăsnenilor, și doar intervenția colegilor din cabina VAR a făcut ca decizia să nu rămână validă și să îi păteze serios CV-ul lui Istvan Kovacs.

Cel mai bun arbitru din România a stârnit hohote de râs la Sepsi – Universitatea Craiova cu decizia luată! Pentru ce a putut Istvan Kovacs să dicteze penalty Istvan Kovacs a luat o decizie uluitoare în meciul dintre Sepsi și Universitatea Craiova, din etapa a 24-a din Superliga.

În minutul 52, arbitrul a urmărit un duel pentru minge între olteanul Jovan Markovic și Denis Ciobotariu, de la covăsneni, și a indicat fără să stea pe gânduri punctul de la 11 metri.

Colegii săi din cabina VAR au urmărit, însă, reluarea și l-au chemat de urgență la monitorul de la marginea terenului. Acesta a revăzut faza de mai multe ori și a realizat ce gafă de proporții a făcut, astfel că a revenit asupra deciziei și a anulat penalty-ul.

De fapt, Jovan Markovic este cel care l-a călcat zdravăn pe picior pe adversarul său, și nu invers, ceea ce s-a putut observa cu ușurință din reluările oferite de VAR.

sursa . © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES