POLITICULTIMA ORĂ

Cei trei primari traseiști: Ostra, Frasin și Păltinoasa, susținuți de PNL să rămână în partid: Pregătim noi surprize plăcute

Cei trei primari traseiști; Ostra, Frasin și Păltinoasa sunt susținuți de PNL să rămână în partid.  Edilii nu ar avea de gând să plece din Partidul Național Liberal. Cel puțind deocamdata am adauga noi. Și asta pentru că treceerea se face în apropierea alegerilor locale. Însă au fost și primari care și-au anunțat cu tărie trecerea la  PNL din timp.

Dupa publicarea articolului în care am anunțat trecerea celor trei edili la PSD. a  fost trimis un drept la replica  credem noi, incropit  de PNL la  județ, în care se precizează că  niciunul din cei trei  nu va trada PNL.

Ce  ar spune edilii traseiști?

Drept la replică la știrea furnizată în data de 23 ianuarie 2024 pe site-ul https://stiridinbucovina.ro cu titlu „TREI PRIMARI PNL, PLECAȚI DE LA PSD, AR URMA SĂ REVINĂ LA SOCIAL DEMOCRAȚI. CINE SUNT EDILII” Primarii liberali din localitățile Frasin, Păltinoasa și Ostra doresc să facă următoarea declarație: Respingem categoric speculațiile apărute în articolul la care facem referire în data de 22 ianuarie. Au fost validați 110 candidați ai PNL Suceava în Colegiul Director Județean, printre aceștia aflându-se și noi. Nu a fost niciodată o discuție să candidăm din partea PSD la alegerile din 2024. Acestea sunt niște speculații fără nici un gram de acoperire. Noi facem parte din echipa liberală, avem proiecte curajoase pentru dezvoltarea localităților noastre, suntem mândri că facem parte din acesta echipă și împreună cu echipa liberală de la județ pregătim noi surprize plăcute, adică proiecte pentru comunitățile noastre. Asigurăm locuitorii localităților noastre că nu ne abatem de la drumul pornit. Să nu se ia după aceste zvonuri lipsite de sens.

Semnează: Marinel BĂLAN, primarul orașului Frasin, Eduard WENDLING, primarul comunei Păltinoasa, Ioan OROȘ, primarul comunei Ostra.