PUBLICITATE

Ce trebuie să știți înainte de a începe o colecție LEGO

Să începeți colecții LEGO și să cumpărați LEGO atunci când copiii dvs. ajung la o anumită vârstă este destul de comun. Există o mulțime de activități LEGO minunate. Nu doar activitățile tradiționale de construire a seturilor sau ideile care vin cu cutiile creative, ci activități unice care duc LEGO dincolo de ceea ce gândiți în mod tradițional despre ei, ca fiind o jucărie de construcție.

Desigur, pentru a face aceste activități LEGO super cool, începerea colecției LEGO este esențială. Totuși, nu trebuie să fie o colecție sofisticată de LEGO Architecture. Citiți sfaturile noastre pentru a cumpăra și a vă începe colecția LEGO.

Există cu siguranță diferite moduri în care putem proceda pentru a începe colecțiile LEGO și a cumpăra LEGO. Unii copii vor construi setul LEGO pe care îl primesc în dar și apoi îl vor demonta pentru a construi altceva. Voila! Acum aveți o selecție excelentă de piese LEGO pentru a începe. Apoi, există copii care refuză să demonteze setul odată construit. Acest lucru pune o mică problemă în ceea ce privește colectarea a suficiente cărămizi și piese pentru a construi gratuit și a crea crea creații LEGO nebunești!

 

Cum procedăm pentru a începe colecțiile LEGO dacă nu putem demonta seturile sau dacă avem nevoie de mai multe cărămizi?

Iată câteva dintre resursele noastre preferate pentru cumpărarea de LEGO care vă vor permite cu adevărat să obțineți o colecție de dimensiuni bune și un amestec bun de piese. LEGO este scump, dar nu trebuie să coste o avere și puteți lucra încet pentru a construi o colecție impresionantă.

ÎNTREBAȚI-VĂ FAMILIA ȘI PRIETENII

Ar trebui să vă asigurați că bunicii nu au acele cărămizi LEGO mici și enervante împachetate pe undeva. Apoi, verificați oricare dintre adolescenții mai mari din familia extinsă.

UNEORI, PIESELE DE BAZĂ SUNT TOT CE AVEȚI NEVOIE

Chiar ne plac cele mai de bază cărămizi până la cele mai mici piese de specialitate. Puteți face multe cu cărămizi de bază, cum ar fi cărămizile LEGO de tip 2×2 sau 2×4 și cele de tip 1×4 sau 1×6. Există un an întreg de proiecte LEGO care folosesc doar cele mai de bază piese, dar care sunt totuși foarte distractive. Puteți să vedeți toate aceste proiecte LEGO interesante și multe altele pe internet.

GRUPURI DE SCHIMB DE LEGO

Știu că nu toată lumea este confortabilă în aceste tipuri de oferte sau situații, dar ele pot fi făcute în siguranță. Un site sau grup local de schimb pe Facebook este perfect pentru acest tip de lucruri. Puteți cumpăra un lot imens de piese LEGO pentru mai puțini bani, care merită fiecare bănuț pentru cantitatea de piese de specialitate și piese în general pe care le veți obține. În plus, este super distractiv să vă uitați prin ele. LEGO care nu este în seturi complete nu valorează aceeași sumă, dar oferă oportunități de construcție mult mai mari. Sortați-le pe toate sau păstrați-le într-un singur coș mare!

MAGAZINELE

Nu uitați să aruncați o privire la reducerile LEGO din magazinele locale de jucării de mari dimensiuni! Adesea, acestea vor egala prețurile între ele și puteți obține o ofertă foarte bună. Astfel, puteți economisi câțiva lei pe un set LEGO pe care oricum plănuiați să îl cumpărați. Puteți să vă planificați achizițiile în mod strategic dacă vă faceți cercetările în prealabil.

Dacă sunteți în căutarea de noi adăugiri cool la colecția dvs. de LEGO, puteți încerca seturile LEGO Architecture sau LEGO Technic. Aceste seturi, deși sunt mai scumpe, vă vor duce cu adevărat LEGO la nivelul următor, mai ales dacă aveți un copil care este pasionat de a învăța despre cum funcționează lucrurile, iubește roboții, iubește să construiască mașini și îi place să facă lucrurile să se miște!

DEPOZITAREA COLECȚIEI DE LEGO ȘI AMENAJAREA UNUI SPAȚIU DE LUCRU

Acum că v-ați aventurat să începeți colecții LEGO pentru familie sau pentru dvs., va trebui să depozitați toate aceste piese. Există câteva soluții LEGO ușoare la prețuri accesibile. O găleata mare de plastic este soluția perfectă pentru cel mai îndrăzneț LEGO Master Builder. Toate piesele LEGO, toate amestecate într-o găleată ieftină de plastic, rezistentă și robustă. Luați piesele LEGO cu dvs. și pur și simplu le răsturnați. Vă garantăm că probabil veți călca pe câteva cărămizi cu această idee de organizare LEGO. Adăugați o cutie de depozitare mai mică la găleată dacă doriți să păstrați cele mai mici piese separate. Această găleată vine în două dimensiuni, mare și mai mare.

Cutia clasică de scule LEGO este perfectă pentru depozitarea cărămizilor Lego și a altor piese. Această cutie de scule vă oferă câteva moduri diferite de a depozita și gestiona piesele pe care găleata mare de plastic nu le oferă. Cu toate acestea, în partea de jos puteți avea în continuare încărcătura dvs. mare de piese LEGO aleatorii pentru construcții creative.

Există și o cutie de depozitare pe două niveluri cu compartimente detașabile. Are două dimensiuni pentru sortarea diferitelor piese. Se blochează în siguranță și are un mâner de transport grozav. Puteți sorta multe piese speciale în acest tip de cutie de depozitare.