BREAKING NEWSPOLITICULTIMA ORĂ

Ce s-a discutat în spatele ușilor închise la vizita lui Marcel Ciolacu la PSD Suceava? Șoldan a fost apostrofat de Stan că a adus critici lui Flutur. Ciolacu i-a luat apărarea: La Suceava sunteti în Opoziție

Deputatul George Șoldan  a fost certat de președintele PSD Suceava, Ioan Stan în ședința social democraților suceveni care a avut loc sambata  dimineață. Stan i-a  reproșat tânărului parlamentarul  parlamentar  că l-a criticat pe  președintele Organizației Județene a PSD, Gheorghe Flutur care este și președintele CJ Suceava, în condițiile în care PSD și PNL sunt în coaliție la guvernare.

.În apărarea lui Șoldan a sărit liderul PSD, Marcel Popa care a precizat că în Suceava, PSD și PNL sunt în Opoziție. ,, Nu aveți vicepreședinte PSD deci sunteti în Opoziție,, ar fi spus Ciolacu pentru a liniști declaratia făcută de Stan.

,, Nu aveți vicepreședinți PSD și ca atare suntem în Opoziție și trebuie să ne comportăm ca atare. Noi suntem în Opoziție…A motivat Ciolacu. Sunt vociferări că Șoldan îl critică pe Flutur.  Conducerea partidului l-a criticat. Și el a spus că voi sunteti în Opoziție. Nu aveți în momentul de față niciun vicepreședinte PSD la nivel CJ. Foarte bine puteai face să vă dea un post de vicepreședinte. , dacă sunteți în coaliție. Prin alte județe s-ar fi procedat,, A zis (n.rep-Marcel Ciolacu) ,,îmi pare rău,comportați-vă civilizat, nu jigniți dar asta este,sunteti în Opoziție,, spune un primar prezent la întâlnirea cu Marcel Ciolacu, care a mai arătat că n interiorul PSD Suceava este cunoscută apropierea dintre Stan și Flutur.

Primarii prezenți ar fi vrut să se stabilească și candidatul la șefia Consiliului Județean din partea PSD numai că subprefectul PSD, Florin Sinescu ,,se plimbă prin Olanda,,.

,, M-am trezit la 5 ca să ajung la Suceava  dis de dimineață, și Sinescu se plimbă în Olanda,, spune un primar PSD din zona de munte.

Deoocamdată sunt patru potențiali candidați la funcția de șef al administrației județene : Cătălin Coman, Gheorghiță Mîndruță, Florin Sinescu și George Șoldan. Potrivit unor surse din PSD Suceava, Cătălin Coman este privit ca un trădăor în PSD, edilii fiind nemulțumiți de abordarea sa din prisma partidului din care face parte; Gheorghiță Mândruță este privit ca un USR-ist chiar dacă a trecut în barca social democraților. Sunt două nume care însă sunt discutate de edilii PSD. Florin Sinescu și George Șoldan.

Nici Florin Sinescu nu mai este lăudat de primarii PSD așa cum era odată, Liderii Organizațiilor Locale PSD din județ dorind să promoveze și alte persoane inclusiv, pe deputatul George Șoldan.

De cealaltă parte, deputatul George Șoldan a ținut să spună că ,,nu am fost certat de președintele  Ioan Stan. Nu este adevărat!,,.

Sâmbăta , la întâlnirea cu ușile închise s-au discutat mai multe probleme organizatorice. Surse au arătat că discuțiile au fost nuanțate și că s-au transmis mai multe mesaje.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, și Paul Stănescu, secretarul general al partidului, au făcut o vizită internă la Suceava. Au ținut să se întâlnească cu primarii din județ, dar și cu parlamentarii din județ. La ședință a participat și Vasile Râmbu,candidatul PSD la funcția de primar al Sucevei.. Discuțiile de la sediu s-au ținut cu ușile închise.