ANUNȚPUBLICITATE

Ce mărime de tetine Philips Avent ar trebui să folosiți?

Biberoane pentru copii. Tetine. Sunt destul de standard, așa că nu contează pe care le folosiți, nu-i așa? Greșit!

Înainte de a aveai un copil, probabil că nu v-ați gândit mai mult de o secundă la aceste două elemente, deoarece credeați că toate sunt la fel și că tipul sau mărimea tetinei pe care o folosiți nu ar conta cu adevărat.

Totuși, refluxul acid poate fi un lucru greu de gestionat pentru un bebeluș. Nicio mamă nu este perfectă și chiar învață pe parcurs. Dar, ați fi putut să vă scutiți de multă suferință și să aveți mai puține scutece Huggies de înlocuit și mai puține rufe de spălat, dacă ați fi folosit tetinele potrivite.

Din fericire, există unele biberoane care fac lucrurile mai ușoare. Consultați ghidul nostru pentru a le alege pe cele potrivite! Citiți mai departe pentru a afla ce mărime de tetină Philips Avent ar trebui să folosiți pentru fiecare etapă de hrănire în parte și de ce.

Tetinele First Flow sunt folosite la nou-născuți în prima lună.

Sunt mici, flexibile și concepute pentru a se potrivi perfect în gura bebelușului dvs.

Tetinele First Flow sunt concepute pentru a-l face pe bebeluș să sugă pentru a obține laptele, iar conținutul biberonului să iasă super încet.

Tetinele Philips Avent pentru nou-născuți sunt foarte asemănătoare cu tetinele First Flow.

Acestea necesită multă aspirație și pompează cantități mici de lapte. Bebelușul dumneavoastră folosește aceste tetine pentru aproximativ primele trei luni.

Acestea sunt puțin mai mari decât dimensiunea tetinele de prim flux, dar nu cu mult. Unii părinți sar peste această tetină cu totul și trec direct la cele cu debit lent. Puteți să le încercați cu siguranță și să folosiți testul de frustrare.

 

Dacă bebelușul tău pare mulțumit cu suptul și cu un debit super lent, lăsați-l așa. Dacă începe să se enerveze sau să devină agitat, atunci ar putea fi timpul să treceți la un flux mai puternic, cum ar fi tetinele cu flux lent.

Tetinele cu flux lent sunt folosite oriunde din prima lună până în a treia lună de viață.

Acestea sunt mici, flexibile și au o singură gaură în ele. Astfel, bebelușul va primi un pic mai mult lapte, cu o acțiune de supt mai mică decât ar face-o cu tetinele pentru nou-născuți.

Din nou, utilizați testul de frustrare pentru a determina dacă ar trebui să rămâneți cu acest flux, să vă întoarceți sau să treceți mai departe.

 

Dacă observați că bebelușul dumneavoastră de o lună nu poate ține pasul cu fluxul, reveniți la tetinele pentru nou-născuți pentru încă câteva săptămâni.

Dacă se descurcă ca un campion la hrănire, puteți încerca chiar un debit mediu. Urmăriți dacă are gaze, judecați după cantitatea de scuipat și urmăriți-i temperamentul înainte de a lua orice decizie.

Tetinele cu debit mediu au două găuri în ele.

Bebelușul dvs. va trebui să sugă în continuare pentru a primi laptele, dar nu la fel de tare. Și, evident, va ieși mai mult lapte datorită găurii suplimentare. În general, bebelușii de la trei luni în sus se pot descurca cu aceste tetine Philips Avent la biberon.

Tetinele cu debit variabil sunt concepute pentru bebelușii de la trei luni în sus.

Găurile sale se deschid atunci când suge bebelușul. Dacă bebelușul dvs. preferă să sugă tare pentru a bea, găurile se vor deschide mai larg. În caz contrar, va ieși la fel ca o tetină cu debit mediu.

Poate depinde de zi pentru bebelușul dvs. și de cât de înfometat este, dar mulți părinți preferă să folosească tetine cu debit variabil, deoarece depinde de bebeluș să determine cât de mult lapte vrea să iasă și când.

Aceste tetine au două găuri și unii părinți își țin bebelușul pe aceste tetine fără a trece vreodată la un flux rapid.

Tetinele cu flux rapid sunt concepute pentru bebelușii care au șase luni și mai mult.

Bebelușul dvs. le poate folosi dacă considerați că stăpânește foarte bine alimentația și, în general, nu scuipă prea mult, nu are gaze des, nu are colici sau alte probleme de alimentație, cum ar fi alergii la lapte sau reflux acid.

Fluxul iese destul de repede, deoarece are trei găuri, și nu este nevoie de mult supt.

Unor bebeluși le plac aceste tetine, în timp ce alții preferă un debit variabil sau un debit mediu până când sunt pregătiți să treacă la un biberon de sorbit.

Este bine să le încercați, dar este de asemenea minunat să aveți la îndemână o mare varietate de mărimi de tetine și debite.

Sfaturi pentru alegerea și îngrijirea tetinelor de biberon pentru copii

  • Dezinfectați tetinele săptămânal. Aruncați biberonul și tetinele într-o oală cu apă clocotită la câteva zile sau săptămânal pentru a vă asigura că rămân proaspete și fără germeni. De asemenea, le puteți arunca în sterilizator împreună cu biberoanele!
  • Aruncați tetinele dacă fluxul pare să nu mai curgă. Deoarece au găuri în ele, acestea se vor mări în timp. Veți ști că este timpul să treceți la una nouă atunci când tetina nu mai rămâne fidelă fluxului.
  • Păstrați câteva tetine de mărimi diferite în geanta de scutece și/sau în mașină. Nu veți ști niciodată când veți avea nevoie de una de rezervă!
  • Țineți evidența timpului de hrănire. Dacă bebelușului îi ia mai mult de 15 minute să mănânce, probabil că este timpul să treceți la un flux mai rapid.