ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCAL

Candidatul PSD La funcția de primar, Vasile Râmbu a plecat în vacanță în Mexic

Candidatul PSD la funcția de primar al municipiului reședință de județ, Vasile Râmbu a plecat în vacanță în Mexic. Fostul manager al Spitalului Județean Suceava a prins gustul plecărilor peste hotare. Se pare că  a vrut să arate că nu numai șefului statului, Klaus Iohannis îi stă bine cu deplasarile în țări îndepărtate. Râmbu ar urma să revină în țară pe 30 noiembrie, după Ziua Bucovine, de Sfântul Andrei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trimis în judecată de Serviciul Teritorial al DNA Suceava într-un dosar de corupție, nu are interdicție de a părăsi țara.

Conform procurorilor DNA Suceava,  Vasile Râmbu  a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de instigare la folosirea în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite. Faptele au fost săvârșite în timp ce Vasile Râmbu era suspendat din funcția de manager al celei mai importante unități sanitare din județ. Rambu ar urma să fie trimis în boxa acuzaților în alte două dosare penale.

În ziua în care a fost trimis în judecată, Vasile Râmbu le dădea cu flit procurorilor anticorupție din Barcelona.

,, În deplasarea mea de documentare administrativă urbană, am remarcat aspectul stațiilor de autobuz si le-am apreciat ca fiind potrivite unui oraș care respectă cetațenii.

Administrația suceveană afirmă că la noi sunt stațiile de autobuz cele mai moderne si frumoase din Europa.
Dumneavoastră ce părere aveți?,, arata Vasile Râmbu pe pagina de facebook.
Liderul Organizației Județene a PSD, senatorul Ioan Stan a declarat că în dosarul de trimitere în judecată a lui Vasile Râmbu există prezumția de nevinovăție,, Vasile Râmbu nu a comentat trimiterea sa în boxa acuzaților.
Rămâne de văzut dacă PSD îl va retrage sau nu de la candidatura la funcția de primar.
 Dacă Vasile Râmbu ar fi fost la conducerea unei instituții publice în momentul în care a fost trimis în judecată, acesta ar fi fost suspendat din funcție până la o soluție definitivă a instanței. Potrivit unor surse din anturajul liderului Ioan Stan, varianta de rezervă în cazul în care  nu va fi acceptat la candidatură de conducerea centrală a PSD ar fi președintele executiv al Organizației Municipale a PSD Suceava, Dan Cușnir.
Cu domiciului în Șcheia, Vasile Râmbu și-a anunțat candidatura la Primăria Sucevei
Vasile Râmbu susține într-o declarație de avere că locuința din Șcheia nu mai este a sa si a soției ci a fiicei sale care este avocat în Baroul București. Sigur că așteptăm ca Vasile Râmbu să se mute în municipiul Suceava pentru a se putea înscrie oficial la candidatura la funcția de primar. Deocamdată a fost făcută doar o declarație politică.