BREAKING NEWSMONDEN

Când vine Moş Crăciun în 2023? Idei de cadouri pentru cei mici și cei mari

Moș Crăciun se pregătește pentru lunga lui călătorie în jurul lumii, în care lasă cadouri fiecărui copil ce a fost cuminte pe parcursul anului, astfel acesta verifică fiecare scrisoare pe care a primit-o. Dacă cei mici au uitat să trimită scrisori pentru Moș Crăciun, atunci bărbosul are nevoie de ajutor pentru a găsi cadoul potrivit pentru fiecare persoană în parte, motiv pentru care îl ajutăm cu o listă care să cuprindă idei de cadouri pentru cei mici și cei mari.

Luna decembrie este cunoscută și adorată de românii de toate vârstele datorită zilelor multiple în care primesc cadouri, iar cel ce a dat startul cadourilor din luna decembrie a fost Moș Nicolae, ce a venit în noaptea dintre 5 spre 6 decembrie. Însă Moș Nicolae vine cu dulciuri și fructe, motiv pentru care cei de toate vârstele îl așteaptă cu nerăbdare pe Moș Crăciun pentru a le aduce cadourile dorite.

Moș Crăciun vine întotdeauna în noaptea dintre 24 spre 25 decembrie, astfel românii se trezesc cu cadourile sub bradul de Crăciun. Acesta are ajutor din partea elfilor, dar și a saniei sale magice cu care reușește să ajungă la toți oamenii într-o singură noapte. Pentru a ne asigura că Moș Crăciun este în continuare în putere putem să îi punem câteva fursecuri lângă brad sau o felie de cozonac, alături de un mare pahar de lapte și morcovi sau mere pentru renii săi ce au nevoie de energie pentru acest traseu.

Idei de cadouri pentru cei mici

Se mai întâmplă ca cei mici să uite să îi trimită lui Moș Crăciun scrisoarea în care să treacă ce cadouri și-ar dori să primească sub brad, însă aceasta nu este o problemă pentru bărbos. Acesta se uită atent pe cartea sa în care și-a notat dacă cei mici au fost cuminți sau nu, iar în funcție de acest detaliu, Moș Crăciun se poate uita pe lista de cadouri pe care o are pregătită de elfi.

 

Jucăriile reprezintă cel mai bun cadou pentru un copil, fie că acestea sunt interactive și îi ajută să se dezvolte, fie că acestea reprezintă doar moduri interesante prin care cei mici să se distreze. Astfel Moș Crăciun are o multitudine de jocuri și jucării din care poate alege, precum cuburi cu care să construiască orașe întregi sau jucăriile muzicale ce îi ajută pe cei mici să descopere diferite sunete sau culori.

Păpușile nu trebuie să lipsească din fabrica moșului, ținând cont cât de mult le place copiilor să se joace cu părul acestora sau cu modul unic în care se pot îmbrăca. Mașinuțele sunt și ele cadouri pe care Moș Crăciun le alege frecvent, fiind interesante pentru fiecare copil, iar cursele pe care cei mici le fac cu acestea devin tot mai apreciate.

Cei mici încep să fie pasionați de diferite activități, motiv pentru care Moș Crăciun le poate pune sub brad cărți pe care să le citească, culori și cărți de colorat prin care să își dezvolte imaginația, un microfon pentru a face concerte în fața familiei sau pantofi de dans pentru a își exersa noii pași pe care i-au descoperit.

Idei de cadouri pentru cei mari

Pentru adulți, Moș Crăciun are mai multe variante pe care să le folosească pentru a le pune sub brad în noaptea dintre 24 spre 25 decembrie 2023. În cazul în care moșul știe că ajunge în casa unei femei, atunci prima variantă a acestuia pentru cadoul de Crăciun o să fie un set de bijuterii sau vouchere cadou la magazinul preferat.

Biletele de vacanță sunt preferate atât de femei, cât și de bărbați, fiind dovada că Moș Crăciun a văzut munca pe care au depus-o de-a lungul anului, recompensându-i cu o perioadă de relaxare binemeritată. Tot mai multe persoane pun accent pe îngrijirea personală, motiv pentru care Moș Crăciun le poate pune sub brad un set de produse cosme

În cazul în care Moș Crăciun se simte darnic cu adulții, atunci acesta poate să aleagă să le pună sub brad un animal de companie de care au nevoie pentru a îi ajuta în perioadele stresante din viața lor. Cărțile nu lipsesc nici de sub bradul adulților, fie că acestea sunt de dezvoltare personală sau beletristică, potrivit wowbiz.ro.