ACTUALITATENAȚIONALULTIMA ORĂ

Cand cei care ar trebui să pună în aplicarea legea au chiar ei probleme mari. Un poliţist din Cluj a fost prins drogat la volanul unei maşini neînmatriculate. Agentul este cercetat şi pentru viol

Un poliţist a fost prins în timp ce conducea sub influenţa substanţelor interzise o maşină neînmatriculată. Agentul în vârstă de 38 de ani are un trecut tumultos. El a fost acuzat de viol în urmă cu doi ani şi acum aşteaptă decizia Tribunalului.

Poliţistul circula sâmbătă la orele amiezii cu maşina pe strada Eroilor din Floreşti, una dintre cele mai aglomerate din localitate. A fost oprit aleatoriu de un echipaj de poliţie care a început verificările de rutină. L-au testat cu aparatatul etilotest, dar a fost negativ, dar la testarea pentru droguri, aparatul a avut rezultat pozitiv la o substanţă.

În plus, numerele roşii de pe autoturism erau expirate. A rămas fără permis de conducere dar a fost dus şi la IML unde i-au fost prelevate probe de sânge, iar rezultatele sunt singurele care pot să confirme atunci când vor veni dacă poliţistul conducea drogat sau nu. În martie anul trecut a fost pus la dispoziţia instanţei fiind cercetat într-un dosar în care este acuzat de viol.