ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCALULTIMA ORĂ

Campulungeanca beata crita la volan

Campulungeanca beata crita la volan. La data de 27.08.2023, în jurul orei 22:20, echipajul de poliție rutieră din cadrul Poliției mun. C-lung. Mold. au efectuat semnalul de oprire pentru autoturismul marca Smart pe DN 17 din mun. Câmpulung Moldovenesc, jud. Suceava, constatând următoarele:

La data de 27.08.2023, în jurul orei 22:20,  DRAGĂNESCU ANCA din mun. Câmpulung Moldovenesc, jud. Suceava, a condus pe DN 17 km din mun. Câmpulung Moldovenesc, jud. Suceava, autoturismul marca Smart și fiind testată cu aparatul etilometru din dotare, aceasta nu a reușit să finalizeze nicio testare.

Având în vedere că susnumita emana o puternică halenă alcoolică și prezenta tulburări de echilibru, recunoscând că a consumat băuturi alcoolice, a fost condusă la Spitalul mun. Câmpulung Moldovenesc, unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge, în vederea determinării concentrației de alcool din sânge.

În cauză a fost  întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, prev. de art.  336 alin. 1  din Codul Penal.