ACTUALITATEBREAKING NEWSNAȚIONAL

Câinii traficați de români în Europa, cărăuși de droguri pentru carteluri

Maidanezii au devenit de ani buni, o fabrică de bani dintr-un complex al cruzimii.tatisticile de la Asociația germană de protecție a animalelor arată că cei mai muți căței traficați ilegal din Europa de Est ajung în Germania.

Țara de unde traficanții aduc cei mai mulți căței este România.

În țara noastră traficanții de căței recurg la alte șmecherii: vând maidanezi și spun că sunt căței de rasă prin complicitatea ONG-urilor dubioase sau a unor indivizi particulari.

Afacerile ilegale cu câini din Germania scot la iveală cifre îngrijorătoare.

Mulți dintre câinii traficați provin din țara noastră.

Protecția animalelor estimează că pe piața neagră a cățeilor se fac miliarde de euro, aproape la fel de mult ca din traficul de droguri.

În România maidanezii sunt o problemă majoră, aproape nimeni nu are grijă de ei. Aceștia sunt ori eutanasiați ori traficați în Germania.

Pentru a trece granița, patrupedele trebuie să fie vaccinate și microcipate, dar au nevoie și de pașaport.

Românii au găsit soluții, se folosesc de veterinari corupți.

Chiar și la nivel european, afacerile cu câini au devenit atât de profitabile încât anumite clanuri mafiote din Irlanda sau Italia alocă sume importante acestor tranzacții.

În presă apar tot mai insistent informații despre câinii traficați de interlopi care ajung cărăuși de droguri.

Că vorbim de trafic de ființe umane, trafic de droguri sau animale, mafioții scot miliarde de euro anual, bani ce ajung și în buzunarele celor care le netezesc cărările afacerilor și aici este vorba de cei care ar trebui să pună capăt acestor orori.

sursa:antenar.ro