ACTUALITATE

Cadariu vrea sa stimuleze turistii straini cu reducere de vacante. Strainii ocolesc Romania din cauza infrastructurii proste

Ministerul Turismului l vrea să le ofere unităţilor de cazare un discount de 50% din fiecare noapte de cazare pentru turiştii străini, dacă stau într-o vacanţă de cel puţin patru nopţi, la noi. Realitatea este ca Romania are o infrastructura rutiera proasta iar preturile la unitatile hoteliere sunt de cateva ori mai mari decat in straintate. In timp ce turistii straini ar putea sa se cazeze la jumatate de pret, turistii romani la ei in tara vor scoate aceeasi bani din pusculita.  Asa se face ca romanul este din nou diiscriminat la el acasa.

Ministerul Turismului, humoreanul Daniel Cadariu  doreşte să stimuleze agenţii economici din turism.

Turiştii străini ar putea primi o reducere la vacanţele în România. direct de la bugetul de stat.

Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului vrea să le ofere un discount de 50% din prima noapte de cazare, dacă stau într-o vacanţă de cel puţin patru nopţi.

„Vom vedea exact care va fi exact forma acestui program. Un turist străin care se cazează la un hotel şi stă minimum 4 nopţi, plăteşte o anumită sumă de bani, cazare pe o noapte. Statul va deconta agentului economic jumătate dintr-o noapte de cazare pentru acel turist”, a declarat Constantin Daniel-Cadariu, ministrul Antreprenoriatului şi Turismului.