ACTUALITATEBREAKING NEWSNAȚIONAL

Bordel cu minore condus de un antrenor de fotbal, descoperit de DIICOT în Apuseni. Printre clienți, un fost primar și un fost polițist

Un antrenor de fotbal în vârstă de 69 de ani, care și-a transformat locuința în bordel clandestin, a fost reținut pentru 24 de ore de procurori din cadrul DIICOT Alba Iulia.

În locuința antrenorului C. M. practicau prostituția 11 femei, dintre care patru erau minore. Bărbatul a instalat și un sistem prin care îi filma pe clienții bordelului. Joi, 20 octombrie 2022, bărbatul va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă,arata Ziarul Unirea.

„Din cercetări a reieșit faptul că materiale pornografice cu minore ar fi fost produse, stocate și transmise, prin intermediul unor sisteme informatice, de către persoanele bănuite, domiciliate în județul Alba, în special în unele localități din zona Munților Apuseni.

În urma activităților, a fost descoperit un imobil, care ar fi fost pus la dispoziția unor persoane care apelează la serviciile unor alte persoane care practică prostituția, în interiorul imobilului fiind disimulat un sistem de înregistrare audio-video”, a transmis IPJ Alba.

Bărbatul în vârstă de 69 de ani ar fi obținut foloase materiale de pe urma practicării prostituției de către 11 femei, dintre care patru minore, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani.

La serviciile minorelor care practicau prostituția, ar fi apelat cel puțin cinci persoane bănuite, cu privire la care există bănuiala rezonabilă că ar fi fost înregistrate video. Printre beneficiari s-ar fi aflat și fostul primar PSD al orașului Abrud și un fost polițist. Cei doi sunt suspectați de infracțiunea de act sexual cu minore.