BREAKING NEWSPOLITICULTIMA ORĂ

Bobi Cușnir și-a angajat nevasta la stat. Camelia Cușnir ar urma să fie numită director general

Președintele executiv al Organizației Municipale a PSD, Dan Ioan Cușnir, fost președinte al OM-PSD Suceava, și-a angajat nevasta la stat. Aparent a fost organizat un concurs unde deși, au fost mai mulți candidați, doar soția sa a reușit să câștige punctajul care să îi permită să semneze statul de plată  la Casa de Asigurări de Sănătate Suceava. Nici nu vrem să punem la îndoială comisia de concurs însă  din cei șase candidați, nevasta politicianului a fost cea mai bună.

 

Cușnir Camelia,soția lui Dan Ioan  Cușnir,  a fost salariată pana in primăvara acestui an la RAIFFEISEN BANK SA Suceava. Trebuie precizat că Dan Ioan Cușnir este pe lângă afacerile pe care le deține și funcția de consilier local.

Politicianul deține potrivit declarației de avere, o casă de locuit și un apartament în Suceava, terenuri în municipiul  Suceava și în județ. Cei doi copii dețin fiecare câte apartament.  Fiica deține un apartament în Cluj Napoca iar fiul un apartament în Iași. Dar mai sunt și alte proprietăți deținute de familia Cușnir, daca ne uităm pe declarația de avere.

Vezi declarația de avere a social democratului Dan Ioan Cușnir:

http://www.casan.ro/cassv/media/pageFiles/CU%C8%98NIR%20CAMELIA-NARCISA-DA.pdf

Postul de consilier superior la Serviciul Medical progmare de sănătate și comisii terapeutice din cadrul CAS Suceava  a fost scos la concurs  la inceputul lunii ianuarie 2023 așa cum arată și anunțul postat pe site-ul Casei de Asigurări de Sănătate Suceava.

Pe document se specifică clar ca proba scrisă a concursului de recrutare ar urma să aibă loc pe 9 februarie 2023, fara a se preciza și proba de interviu.  Chiar dacă numele este anonimizat s-a aflat că punctajul cel mai mare a fost obținut de soția fostului lider al OM-PSD, Dan Ioan Cușnir.

Chair dacă Bobi Cușnir și-a anunțat în primăvară chipurile demisia din funcția de președinte al social democraților din municipiul Suceava, de cealaltă parte soția a fost angajată la stat. A fost doar un joc de imagine.

http://www.casan.ro/cassv//theme/cnas/js/ckeditor/filemanager/userfiles/Concursuri/2023/concurs09feb22.pdf

La concurs s-au înscris șase candidați. La proba scrisă trei persoane au picat iar ceilalte trei au fost admise. Secretarul comisiei de concurs a fost  Cabiniuc Camelia, angajată a CAS Suceava.  Tot șefa comisiei anunță că proba de interviu ar urma să aibă loc pe 14 februarie 2023.

ttp://cas.cnas.ro/cassv//theme/cnas/js/ckeditor/filemanager/userfiles/Concursuri/2023/Rezultate_concurs_09022023.pdf

A urmat apoi, proba de interviu unde intre cei trei candidați, soția social democratului Dan Ioan Cușnir a obținut cel mai mare punctaj respectiv:90  de puncte.   http://www.casan.ro/cassv//theme/cnas/js/ckeditor/filemanager/userfiles/Concursuri/2023/rezultatInterviu14feb23.pdf

 

 

 

Aparent social democrații arată cu degetul spre liberali sau alte partide, dar se vede că interesul celor care dețin o funcție politică este să își angajeze familiile la stat.  Surse din cadrul PSD Suceava susțin că soția politicianului Dan Ioan Cușnir ar urma să fie numită șefă la Casa de Asigurări de Sănătate, funcție deținută în prezent de către economist Cristi Bleorțu. De altfel, acesta din urmă este obișnuit  deja cu numirea și schimbarea de la conducerea acestei instituții.