ACTUALITATELOCAL

Bicicletă recuperată și suspect de furt identificat de polițiști în cadrul activităților de patrulare cu efective sporite în minivacanța de Sf. Maria

Pe perioada minivacanței de Sf. Maria, având în vedere evenimentele sociale, cultural – artistice și religioase organizate, Poliția Municipiului Suceava a suplimentat numărul patrulelor de poliție, acționându-se cu efective sporite pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică.

Astfel, la data de 13.08.2022, orele 01.30, polițiștii Secției Urbane Burdujeni, l-au depistat în cadrul activităților de patrulare pe un bărbat de 50 ani, din com. Grămești, pe str. Calea Unirii din municipiul Suceava, mergând pe lângă o bicicletă.

Fiind interceptat și legitimat de polițiști și ulterior întrebat cu privire la proveniența bicicletei, bărbatul a recunoscut faptul că a sustras-o în seara de 12.08.2022, orele 23.00, de lângă un bloc din de pe str. Mihai Viteazul din muicipiul Suceava.

A fost identificat proprietarul bicicletei, un bărbat de 62 ani, care a recunoscut bicicleta sustrasă, relatând faptul că din lipsă de spațiu a lăsat bicicleta în fața blocului în care locuiește, fără a o asigura. Partea vatămate nu știa de furtul bicicletei și a mulțumit polițiștilor pentru operativitate.

Cercetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”furt calificat”.