ACTUALITATEBREAKING NEWSNAȚIONALULTIMA ORĂ

Becali face acuzații grave: Suntem o țară fără legi!

Gigi Becali intervine în scandalul drogurilor care a isterizat țara. Omul de afaceri spune că România nu poate gestiona traficul și rețelele periculoase, și că nu există așa ceva nicăieri în Europa. România e țara fără legi, trasnmite Becali, într-un mesaj tranșant, în exclusivitate pentru Realitatea PLUS.

„Atata timp cat un om, vii la 6 dimineata, adica pe Becali, ca i s-a furat masina si hotii se plimba in masini decapotabile; si copiiilor lui Becali le e frica sa se duca la scoala din cauza la hoti, si Becali e arestat la puscarie – ii mai dai si 3 ani de puscarie – si vii la 6 dimineata, faci perchezitie, pai atunci presedintele care era el \”Ha, ha, ha\”, trebuia el \”Ha, ha, ha\” sa ia masuri \”Ha, ha, ha\”, nu sa se bucure, m-ai inteles?

Trebuia ministrul de Interne sa ia masuri. Trebuia procurori sa se autosesizeze (…) Nu exista asta ceva in toata Europa ca la noi. Atatea de multe droguri si prin scoli, si prin licee. Pai e posibil asa ceva? Lipsa de legi, lipsa de autoritate. (…) Puterea la militie si te-am prins drogat: pedepse!”, a declarat Gigi Becali.