ACTUALITATEULTIMA ORĂ

Batranii nimanui. Femeie sfâşiată de câini în fața unei ferme piscicole

Batrani pe care i-au uitat semenii noștri. Oameni saraci si abandonați de cei care conduc. Pentru acestia nu se gasesc locuri in azile sau case modulare.

O  femeie de 93 de ani a fost găsită în apropierea unei ferme piscicole din localitatea Cârja, Vaslui, cu numeroase urme de muşcături pe corp şi complet dezbrăcată. La scurt timp, victima a decedat.

Luni, 21 martie, o femeie a fost găsită dezbrăcată şi în şoc hipotermic în apropierea unei ferme piscicole din localitatea amintită. Pe corp, victima avea numeroase urme de muşcături.

La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă, dar femeia rezistat doar până la spital, unde a decedat. Constanţa Florea era cunoscută în rândul localnicilor. Aceasta suferea de demenţă senilă şi locuia într-un bordei sărăcăcios, supravieţuind din mila celor din jur.

“In noaptea de  20/21.03.2022, ora 03.32, Politia Murgeni a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, agentul de pază al unei ferme piscicole din localitatea Cârja, oraşul Murgeni, judeţul Vaslui, a găsit o femeie, 93 de ani, din localitatea Cârja, aflată în stare de inconştienţă, pe un drum din vecinătatea fermei. Victima prezenta, pe suprafaţa corpului, răni ce ar fi putut proveni de la muşcături de animale.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Bârlad, pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă a decedat.  În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul persoanei şi dispunerea măsurilor legale”, a declarat inspectorul de poliţie Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.