ACTUALITATELOCAL

Batrana amenințată de fiul betiv si agresiv

Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112  ca o femeie  nu poate să meargă acasă întrucât fiul ei face scandal.  Suceveanca,  în vârstă de 84 ani care a declarat verbal faptul că în jurul orelor 22:00, în timp ce se afla la domiciliu, a avut un un conflict verbal cu fiul ei,  în vârstă de 65 ani doarece acesta consumă băuturi alcoolice, iar pe fondul acestor neînţelegeri,  acesta  i-a adresat ameninţări cu acte de violenţăproducându-i acesteia o  stare de temere.

De asemenea, conform normelor legale incidente, organele de poliție au întocmit formularul de evaluare a riscului în ceea ce privește pe numita Hlade Leontica reieșind că nu există risc iminent şi persoana în cauză nu doreşte emiterea unui ordin de protecţie provizoriu împotriva fiului.

A fost întocmit proces verbal de constatare cu privire la aspectele sesizate și constatate, fiind consemnat faptul că batrana  doreşte să depună plângere penală faţă de  fiu  pentru infracțiunea de amenințare cercetările urmând a fi continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  ,,Amenințarea,, faptă prev și ped. de art. 206 din Codul Penal.

Întrucât fiul prezenta tulburări de comportament și este cunoscut cu probleme psihice a fost solicitată o ambulanță, acesta fiind internat la Secția de Psihiatrie Burdujeni.