ACTUALITATE

Bătaie la Spitalul Județean. Ucraineni încătușați, după ce au sărit la polițiști

Scandal de pomină la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare. Conform informațiilor PresaSM, totul s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 18.00, atunci când o femeie, în vârstă de 50 de ani, cetățean ucrainean, s-a prezentat la Urgență în stare avansată de ebrietate.

Supărată pe motiv că nu este ”luată mai în față”, aceasta a început să vocifereze, chemându-l în ajutorul său pe un unchi, în vârstă de 70 de ani, care domiciliază în Cartierul Micro 16 din municipiul Satu Mare, potrivit datelor PresaSM.

Ajuns la fața locului, cei doi au făcut un scandal în toată regula și i-au atacat pe agenții de pază ai spitalului. Motiv pentru care agenții de securitate au fost nevoiți să apeleze la Poliția Satu Mare.

Cei doi nu s-au lăsat intimidați de prezența polițiștilor, încercând să îi lovească și să îi muște. Dar polițiștii au reușit să îi încătușeze. Bărbatul a ajuns la Poliție, fiind sancționat contravențional.

Pe de altă parte, ucraineanca a ajuns să fie internată cu forța pe Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Satu Mare.