BREAKING NEWSINTERNAȚIONAL

Bătaie generală între 90 de români la un loc de joacă, în Germania. De la ce a pornit scandalul

Scene șocante au avut loc la un loc de joacă din Germania. Protagoniștii scandalului care s-a iscat din senin au fost 90 de români care s-au îmbrâncit, insultat și bătut. Încăierarea a pus pe jar forțele de ordine. Scandalul a fost declanșat de o dispută verbală.

În urma incidentului, poliția germană investighează 6 suspecți, cu vârste cuprinde între 12 și 42 de ani. Poliția a fost sesizată la numărul unic de urgențe, marți, 4 octombrie, în jurul orei 18:40, cu privire la un incident violent izbucnit la un loc de joacă, în care erau implicate 20 de persoane.

Dar, în numai câteva minute, grupul s-a extins, astfel că la sosirea echipajelor de poliției era de 90 de persoane, potrivit waz.de.

Un tânăr de 20 de ani care făcea un live video de pe terenul de joacă a fost insultat în timp ce filma, ceea ce a dus la o reacție în lanț cu insulte și îmbrânceli între mai multe persoane aflate în zona respectivă.

O tânără de 20 de ani, care dorea să aplaneze disputa, a fost bătută și a primit primele îngrijiri medicale la fața locului, după care a fost dusă cu ambulanța la spital.Conform unor surse, poliția investighează șase suspecți de 12, 13, 14, 20 și 42 de ani pentru producere de pagube materiale.