ACTUALITATELOCAL

Bătaie cu pumni și picioare în curtea unui spital din Suceava

Bătaie în toată regula în curtea Serviciului de Ambulanță din Suceava. Mai mulți indivizi periculoși, posibil sub influența substanțelor interzise, s-au bătut cu pumnii și picioarele.

Ieri, ora 20.59, Poliția mun. Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 că o persoană se manifestă recalcitrant în curtea SAJ Suceava.

În ziua de 30.07.2024, în jurul orei 20.55, Chiriac Dănuț de 22 ani, cunoscut cu comportament deviant, pe fondul consumului de alcool a avut o altercație la cca. 200 metri cu un alt bărbat, pe care l-a agasat solicitându-i țigări și adresându-i injurii. În acel moment bărbatul respectiv și alți tineri care il însoțeau, i-au solicitat lui Chiriac Dănuț să îi lase în pace și să părăescă zona, însă acesta a devenit recalcitrant, intrând în curtea Serviciului Județean de Ambulanță Suceava și încerând să ia un mop pentru a agresa pe bărbatul cu care avusese conflictul anterior. Între cei doi a intervenit personalul de pe ambulanță, despărțindu-i. După ce au fost despărțiți, Chiriac Dănuț a început să îi adreseze cuvinte jignitoare lui Crișcă Constantin, de 52 ani, din com. Moara, șofer pe ambulanță, manifestându-se deviant, fiind în mod vizibil sub influența alcoolului. Văzând că este agresiv și cu personalul SAJ, personalul de serviciu l-a imobilizat pe Chiriac Dănuț până la sosirea echipajului de poliție. Din discuțiile purtate cu Crișcă Constantin, acesta a opinat faptul că nu dorește să formuleze plângere penală.

Chiriac Dănuț a fost internat în secția Psihiatrie a Spitalului Județean Suceava.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”, iar Chiriac Dănuț a fost internat la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Suceava.