ACTUALITATENAȚIONALULTIMA ORĂ

Bărbatul care a violat fetița de 8 anișori și a ucis-o este chiar unchiul ei. A fost reținut pentru sechestrare,viol și omor calificat

Bărbatul care a violat fetița de 8 anișori și a ucis-o este chiar unchiul ei. A fost reținut pentru 24 de ore  pentru sechestrare,viol și omor calificat. El va fi prezentat in instanță pentru arestare.

Cumplita faptă s-a petrecut in comuna Albești, județul Botoșani. Oamenii legii au fost nevoiţi să tragă şi două focuri de armă, însă au reuşit să îl încătuşeze. Bărbatul a fost prins într-o zonă cu vegetaţie înaltă aflată la aproximativ 100 de metri de locuinţa sa.

Principalul suspect în cazul uciderii copilei de 8 ani a fost căutat de sute de oameni.

„Datele pe care le avem până în acest moment ne conduc către o anumită persoană. Este vorba despre un bărbat de 32 de ani, proprietarul imobilului la care a fost trimisă fata de către părinţi. Este o persoană din familie”,  declara agent principal Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Victima şi principalul suspect locuiau în aceeaşi curte Familia copilei şi unchiul, prin alianţă, locuiesc în aceeşi curte, în case diferite. Bărbatul este fratele tatălui vitreg al minorei. Ieri  seara părinţii au trimis-o pe fată la ruda lor cu un ceaun, însă copila nu s-a mai întors. Inițial, familia a raportat dispariția ei, iar polițiștii au declanșat operațiunile de căutare. Dispărut era şi unchiul. După ce au demarat căutările, anchetatorii au descoperit trupul neînsuflețit al copilei în liziera care se află în apropierea locuinţei, cu urme de violență, iar cazul a fost preluat de o echipă operativă, fiind efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de omor calificat…

Tânărul este acuzat că şi-ar fi violat şi ucis nepoata în vârstă de doar 8 ani. Ulterior acesta ar fi abandonat trupul neînsufleţit în marginea unei liziere aflată în imediata apropiere a locuinţei, după care s-a făcut nevăzut. Copila a fost găsită vineri seară, aproape de miezul nopţii,arata monitoruldebotosani.ro.