ANUNȚPUBLICITATE

Bărbații preferă încălțămintea sport? Un mit!

Nu se știe când a apărut această idee, dar cu siguranță nu este un care să corespundă realității. Bărbații preferă încălțăminte sport, se spune. Că ar fi mai comodă, că ei, spre deosebire de femei, nu aleg eleganța, că ar asorta un pantof sport la orice vestimentație.

Nimic mai fals! Un bărbat cu stil, cu un job la un birou,  va ști să aleagă mereu pantoful potrivit,  nu va alege un pantof sport niciodată când conjunctura îi va spune că se cere un alt fel de pantof.

Drept e că pantoful sport îi va conferi comoditate prin însăși natura sa, dar acest lucru nu înseamnă că bărbatul angrenat într-un job la birou, care participă în timpul liber la diverse evenimente,  va face gafe vestimentare de acest fel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Imaginați-va cum ar fi să meargă la teatru în costum, purtând o pereche de teniși? Catastrofă!

Să nu vă imaginați că bărbații, în general, ar fi niște ignoranți în ale modei,  nici vorbă! Sunt și ei pasionați de tendințele modei,  poate nu chiar atât de mult cum sunt femeile, dar destul încât să știe cum trebuie să poarte o pereche de încălțăminte,  la ce să o asorteze și în ce mod să o aleagă.

De altfel, oferta de incaltaminte pentru barbati le vine în ajutor, prin varietate, dându-le mereu posibilitatea de a alege. În funcție de ceea ce caută va exista mereu o variantă pe care să o poată alege fără grija că ar gafa.

Poate e greu de crezut, dar concurența aceea în ceea ce privește moda,  pe care credem că o regăsim doar la femei, există și în rândul bărbaților. Și între ei există un soi de competiție când vine vorba de tendințele actuale ale modei,  mai ales în cercurile bărbaților cu putere financiară solidă. Căci, da, puterea financiară face diferența întotdeauna. Am fi ipocriți să nu recunoaștem acest aspect, ca și pe acela al jobului.  Nu ne-am putea aștepta vreodată la aceleași standarde de la un agent de bursă, spre exemplu, raportat la un vânzător de ziare. Nici un CEO al unei companii nu l-am putea compara vreodată cu un muncitor la o firmă de construcții. Standardul de viață al fiecăruia este altfel, evenimentele la care participă sunt diferite și, în general, raportarea la modă este diferită la fiecare dintre ei.

Pentru un agent de bursă sau un CEO,  un trening va fi doar un echipament sport cu care va merge să facă sport, în timp ce pentru vânzătorul de ziare probabil va fi uniforma lui zilnică, alături de o pereche de pantofi sport.

Ambii, însă, vor găsi ceea ce caută la Fashion Days și cu un singur click vor alege treningul potrivit fiecăruia!