ACTUALITATELOCAL

Bărbat reținut pentru că a intrat în casa soției sale și a făcut scandal, încălcând un ordin de protecție

Duminică, la orele 18.42, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea au fost sesizați prin 112 de către F. Augustina cu privire la faptul că, soțul său a lovit-o iar acesta are ordin de protecție.

Verificările polițiștilor au arătat că  femeia locuiește fără forme legale în comuna Volovăț, iar în cursul lunii februarie 2024, Judecătoria Rădăuți a emis un ordin de protecție față de numitul F. Dorin, soțul sus-acesteia, fiind obligat să nu pătrundă în casa femeii și să nu se apropie de F. Augustina, la o distanță mai mică de 50 de metri.

Duminică, în jurul orelor 18.30, bărbatul, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, s-a deplasat la imobilul soției sale, unde a început să provoace scandal. Între cei doi a izbucnit un conflict verbal, context în care numitul F. Dorin a îmbrâncit-o pe soția sa, fără însă a o lovi. S-a dispus  efectuarea  urmăririi penale față de suspectul F. Dorin, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție.După analizarea probatoriului administrat în prezenta cauză, polițiștii au dispus măsura reținerii suspectului Farcaș Dorin, pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind escortat și introdus în CRAP din cadrul IPJ Mureș.