ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCAL

Bărbat găsit decedat de soție. Familia se pregătește de înmormântare

O femeie din Gura Humorului si-a gasit barbatul decedat in locuință cînd s-a intors de la muncă. Acum se pregateste de inmormantare.

Ieri la orele amiezii, lucrătorii Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului au fost sesizați prin SNUAU 112 de către lucrătorii din cadrul SAJ Gura Humorului cu privire la faptul că un barbat  a decedat la domiciliu.

În baza sesizării, la faţa locului s-au deplasat lucrătorii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului, împreună cu un tehnician criminalist din cadrul C.C.- Poliția oraș Gura Humorului care, în urma cercetărilor efectuate, au constatat următoarele:

La locuinţa lui B.M, în dormitorul casei, pe pat a fost identificat cadavrul lui B. Dumitru, cu faţa în sus. La o primă exeminare, nu au fost identificate, pe suprafaţa corpului urme de violenţă.

Din discuţiile purtate cu soţia persoanei  decedate, a reieşit faptul că în dimineata zilei de 01.12.2023, înainte de a pleca la serviciu, s-a întâlnit cu soţul ei în bucătăria casei, acesta lunându-şi apă într-un pet din plastic pentru a se hidrata, întrucât în seara zilei de 30.11.2023 a consumat băuturi alcoolice, aproximativ 500 ml de ţuică.

În jurul orelor 13.00, sotia s-a întors de la serviciu şi l-a găsit pe soţul său decedat în dormitorul locuinţei, întins pe pat.

Echipajul de ambulanță sosit la fața locului a constatat decesul.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Orășenesc Gura Humorului, urmând a fi efectuată autopsia medico-legală.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de „Ucidere din culpă” faptă prev. şi ped. de art. 192, alin. (1) din Codul Penal, cauza urmând a fi soluţionată procedural prin Parchetul de pe Lângă Judecătoria Gura Humorului.