ACTUALITATELOCAL

Barbat din Vicovu de Sus decedat la Spitalul Municipal Radauti

Barbat din Vicovu de Sus decedat la Spitalul Municipal Radauti. Acum familia se pregateste de inmormantare.

La data de 29.12.2022, ora 08:27 lucrătorii Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizați de către ofițerul de serviciu din cadrul Poliției Municipale Rădăuți cu privire la faptul că un barbat din oraș Vicovu de Sus a decedat în cadrul Spitalului Municipal Rădăuți, Secția Psihiatrie. În urma verificărilor efectuate și a discuțiilor purtate cu doctorul din cadrul Secției Psihiatrie, a rezultat faptul că acesta  se afla internat in cadrul Secției de Psihiatrie din data de 26.12.2022, iar la data de 29.12.2022, ora 07:27 a decedat în urma unui stop cardio-respirator.

Barbatul  era cunoscut în evidențe ca având probleme cu consumul de băuturi alcoolice. Cadavrul  se află la Secția Psihiatrie urmând a fi transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți „Sfinții Dr.Cozma Și Damian” Rădăuți în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morții.

,,În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 192 alin. (1) din Codul Penal, care urmează a fi soluționat procedural,, anunta IPJ Suceava.