JUSTIȚIE

Bărbat din Straja,săltat de polițiști la două zile după ce s-a întors din Belgia

Bărbat din Straja,săltat de polițiști la două zile după ce s-a întors din Belgia. La data de 20.07.2023, Poliţia oraşului Vicovu de Sus a primit spre executare Mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 985/2022 din 20.07.2023 emis de Judecătoria Rădăuți în dosarul privind pe P.V., de 40 ani, cu domiciliul în com./sat Straja,  care a fost condamnat la pedeapsa de 10 (zece) luni închisoare.

La data de 10.10.2023, polițiștii orașului Vicovu de Sus au obținut o informație cu privire la faptul că persoana condamnată a venit din străinătate recent.

            La nivelul Poliției orașului Vicovu de Sus s-a constituit o echipă operativă care s-a deplasat la locuința lui P.V.  care a fost identificat și condus la sediul poliției. Acesta a declarat verbal faptul că s-a reîntors în țară în urmă cu 2 zile, aflându-se în Belgia.

La nivelul Poliției orașului Vicovu de Sus a fost constituită o escortă care l-a condus pe numitul Pătrăucean Vasile la Penitenciaru Botoșani pentru executarea mandatului de arestare.