GENERAL

Bărbat din satul Huși, decedat în somn

Bărbat din satul Huși, decedat în somn . Acum familia se pregătește de înmormântare. Ieri, , ora 13.53, SPR 12 Preutești a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un barbat  că, fratele său din comuna Preutești, se află în locuința sa posibil decedat.

Acesta din urmă locuia singur pe raza satului Huși, com. Preutești.

Pe 23 iunie, săteanul  s-a deplasat la mama sa din localitate, urmând ca acesta să se reîntoarcă pentru a o ajuta la treburile gospodărești. Având în vedere, faptul că acesta nu a mai venit, mama sa s-a deplasat la locuința sa, unde l-a găsit pe acesta întins pe pat, fără a prezenta semne vitale.

Imediat a fost sesizat evenimentul prin SNUAU 112 unde la fața locului a venit un echipaj SAJ Fălticeni, care a constatat decesul. Membrii familiei au precizat că nu au dubii cu privire la cauzele decesului. S-a efectuat cercetarea la fața locului, unde nu au fost constatate urme de violență. În cauză, cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Făltieni, în vederea efectuării necropsiei. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.