ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCALULTIMA ORĂ

Barbat din Campulung Moldovenesc, prins la vama Bors cand voia sa fuga din tara, dupa ce a santajat o femeie cu fotografii compromitatoare

La data de 31.12.2022, o femeie din municipiul Câmpulung Moldovenesc, jud. Suceava a depus o plângere la Poliția Câmpulung Moldovenesc, prin care arăta că a fost constrânsă prin amenințări cu acte de violență și publicarea de imagini compromițătoare, de către un bărbat de 33 ani, să-i dea suma de 20.000 lei, pe care aceasta i-a plătit-o în trei tranșe.

De asemenea, bărbatul de 33 ani a trimis mai multe fotografii în ipostaze indecevnte cu partea vătămată, prietenului acesteia, folosind un cont de pe o aplicație informatică.

La data de 21.01.2023 în baza mandatelor de percheziție domiciliară solicitate de către unitatea de parchet și emise de Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc, polițiștii au efectuat 3 percheziții domiciliare, fiind ridicate mai multe medii de comunicare (telefoane mobile) de pe care pot fi administrate probe și dispozitive sau medii de stocare a datelor electronice pe care pot fi memorate fișiere electronice compromițătoare pentru persoana vătămată, fotografii, alte înscrisuri sau bunuri care au servit la săvârșirea infracțiunilor.

Bărbatul de 33 ani nu a fost găsit la domiciliu, acesta sustrăgând-se cercetărilor. În acest sens, având în vedere aceste aspecte, polițiștii au emis un mandat de aducere pe numele său și au solicitat darea în consemn prin procedurile judiciare specifice.

La data de 26.12.2023, în jurul orei 18:00, nărbatul de 33 ani a fost depistat pe sensul de ieșire din țară în P.T.F. Borș. În continuare, la PTF Borș s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale – Poliția Câmpulung Moldovenesc, ocazie cu care mandatul de aducere a fost pus în aplicare.

Față de bărbatul de 33 ani a fost continuată urmărirea penală și dispusă reținerea acestuia pe o perioadă de 24 de ore după care a fost pusă în mișcare acțiunea penală și prezentat Judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc, care a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.