ACTUALITATELOCAL

Barbat din Cajvana, gasit decedat in curtea locuinței

Barbat din Cajvana, gasit decedat in curtea locuinței, Pe 2 iulie, la ora 08.48, lucrătorii de serviciu din cadrul Poliției or. Solca, au fost sesizat prin SNUAU 112 de către lucrătorii de la ambulanță, cu privire la faptul că în orașul Cajvana, o persoana de sex masculin a fost găsită decedată în curtea locuinței sale.

Sava Gheorghe,  în vârstă de 46 ani,  a fost identificat în fața locuinței sale fără semne vitale, motiv pentru care au solicitat prin SNUAU 112 un echipaj de ambulanță, care a constatat ulterior decesul susnumitului. Din primele verificări a rezultat că persoana decedată suferea de afecțiuni cardiace.

La fața locului s-a deplasat un tehnician criminalist din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți, care a efectuat cercetarea la fața locului și nu a constatat urme de violență pe suprafața corpului.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză ne-am sesizat din oficiu privind infracțiunea de „ucidere din culpă”, faptă prev și ped. de art. 192 alin.1 din Codul Penal, cauză care urmează a fi soluționată procedural de către lucrătorii Poliției orașului Cajvana.