ACTUALITATELOCAL

Barbat decedat dupa ce a cazut într-o fântână

Barbat decedat dupa ce a cazut într-o fântână. Pana mai ieri un gospodar si stalp al casei, acum familia se pregătește  de înmormântare. Ieri la orele amiezii, Poliția Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie că în data de 24.07.2022 (probabil de dimineață), Coca Victor, de 68 de ani, a căzut într-o fântână situată în zona  Calea Bucovinei.
   Barbatul , de 68 de ani, a fost identificat, căzut într-o fântână situată într-o livadă proprietatea lui Varvaroi Vasile, din apropierea locuinței sale, ce era folosită de persoana vătămată pentru pășunatul animalelor.
        Trupul  a fost extras de către lucrătorii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, fără a prezenta semne vitale.
         Din discuțiile purtate cu soția acestuia și membrii familiei,  s-a stabilit faptul că în dimineața zilei de 24.07.2022, orele 08,00 acesta a plecat de la domiciliu pentru a desfășura activități cu animalele în respectiva livadă iar în jurul orei 11.00, nevasta , întrucât l-a apelat în mod repetat pe telefonul mobil pe soțul Coca Victor și acesta nu a răspuns, s-a deplasat în livadă unde a constatat că fântâna era prăbușită parțial dându-si seama că s-a întâmplat ceva grav cu acesta.
     Membrii de familie nu au ridicat suspiciuni privind cauza și împrejurările survenirii decesului , menționând că, după părerea lor, în mod accidental acesta a decedat și nu este victima vreunei fapte contra vieții și integrității corporale săvârșită de altcineva.
         Corpul victimei a fost ridicat și transportat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, fiind dispusă efectuarea unei necropsii.
          S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”ucidere din culpă” faptă prev și ped de art. 192 alin 1 din CP, cercetările urmând a fi continuate de lucrătorii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției mun. Câmpulung Moldovenes