GENERAL

Barbat de 60 de ani, din Marginea, incarcerat in Penitenciar

Barbat de 60 de ani, din Marginea, incarcerat in Penitenciar,  La 08.11.2022, ora 15:30, la nivelul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea s-a primit spre executare Mandatul de Executare a Pedepsei Închisorii din 08.11.2022, emis de Judecătoria Rădăuţi, privind pe numitul Olarian Gavril, din comuna Marginea, în vârstă de 60 de ani, faţă de care s-a dispus condamnarea la pedeapsa de 1 an și 3 luni  închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de ,,refuzul sau sustragerea de la recoltarea de probe biologice”.

În urma activităţilor informativ-operative specifice desfăşurate de către lucrătorii din cadrul secției, susnumitul a fost identificat pe raza com.Marginea.

În fapt, s-a reţinut că la data de 21.08.2018, orele 16:54, a condus autoturismul marca Dacia Logan, pe str.Principală din  com.Marginea și fiind implicat într-un accident de circulatie soldat cu vătămarea sa, a refuzat testarea cu apartul etilotest și recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La nivelul secției s-a constituit escorta, formată din lucrători din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea, în vederea  introducerii  celui în cauză în Penitenciarul Botoşani.