POLITICULTIMA ORĂ

Bălan i-a cerut lui Lungu să se decidă dacă candidează sau nu pentru un nou mandat. Ce a spus edilul ieri la ședința PNL

Deputatul PNL Ioan Bălan i-a cerut  primarului Sucevei, liberalul Ion Lungu să se decidă dacă candidează sau nu pentru un nou mandat.  Afirmatia parlamentarului a fost facuta ieri, în cadrul unei  ședințe a Organizației Județene a PNL  care  a avut loc la Gura Humorului.  Liderul Organizației Județene a PNL Gheorghe Flutur a cerut primarilor PNL și liderilor de organizații să se mobilizeze deja. pentru viitoarele alegeri locale.  Președintele liberalilor suceveni le-a cerut și parlamentarilor să se implice deja în pregătirea alegerilor și să își cunoască foaret bi

Edilul Ion Lungu a spus că  nu știe dacă va candida sau nu pentru un nou mandat la conducerea Primăriei Sucevei. ,, Nu știu dacă voi candida sau nu dar aici(n.rep-ședința liberalilor) sunt ca primar al Sucevei din partea PNL,, a afirmat Lungu.

Cert este că declarația edilului a încins atmosfera  pentru simplul motiv că în eventualitatea unui alt candidat din partea PNL la fotoliul de primar acesta ar trebui deja să facă declarații politice.

,, Nu puteti veni au astfel de afirmații. Trebuie să vă decideți,, a  fost mesajul deputatului Ioan Bălan către Lungu.

Nu trebuie omis  faptul că viceprimarul Lucian Harșovschi va candida  la funcția de primar în cazul în care Lungu se va afla pe lista pentru Camera Deputaților la viitoarele alegeri parlamentare, susțin surse din PNL Suceava.

 

Flutur,discutii in taina cu suborefectul PSD Cristian Șologon

 

Prezent la Moara, duminică la Zilele Comunei, președintele Organizației Județene a PNL Gheorghe Flutur a purtat discutii  departe de public, față în față cu subprefectul PSD, Cristian Șologon. Ce s-a discutat incă niciuna din părți nu a făcut public, cert este că ceva mai încolo era și prefectul Alexandru Moldovan, dar care a fost ținut la distanță de Flutur.

O fi Șologon un intermediar al discuțiilor între  liderul Organizației Județene a PSD, senatorul Ioan Stan si Flutur? Cert este că ieri, subprefectul a lăsat în jurul orei 14.00 Prefectura pentru a da o fugă la sediul PSD Suceava.