POLITIC

Balan : Alegerile locale din 9 iunie trebuie să fie despre proiecte şi despre oameni care au demonstrat performanţă în administraţia locală!

Declaratia politica a deputatului PNL Ioan Bălan referitoare la alegerile locale din 9 iunie. Echipa liberală de consilieri de la Consiliul judeţean şi echipa de primari şi consilieri PNL, grupată în spatele preşedintelui Flutur, trebuie să meargă mai departe! Suceava are nevoie de continuarea proiectelor liberale de investiţii, de autostrăzi, şcoli, spitale, reţele de utilităţi, nu de blocarea acestor investiţii!

Alegerile locale din 9 iunie trebuie să fie despre proiecte şi despre oameni care au demonstrat performanţă în administraţia locală!”

Va prezentăm textul integral:

Deşi au trecut mai bine de trei decenii de când ne-am câştigat scumpa libertate, încă mai avem politicieni mărunţi care, în prag de alegeri, vin în faţa cetăţenilor cu promisiuni iluzorii, cu scandal şi fără niciun fel de proiect dorit şi aşteptat de oameni. Nu ştiu prea bine cum este competiţia politică în alte judeţe ale ţării, însă, în judeţul Suceava, avem, pe de o parte, o echipă PNL la Consiliul judeţean şi în primăriile liberale care a reuşit să mute munţii din loc, să aducă investiţii istorice în judeţ şi să dubleze nivelul de dezvoltare în numai câţiva ani. Pe de altă parte, cei care concurează împotriva candidaţilor PNL, pot fi caracterizaţi succint drept palavragii nepricepuţi, populişti virulenţi şi oameni care nu pot lega nicio realizare sau proiect de vorbele lor goale. Dacă echipa PNL Suceava, condusă de Gheorghe Flutur, a transformat tot judeţul într-un adevărat şantier pentru modernizarea Sucevei, ceilalţi politicieni nici măcar o minimă viziune sau un proiect concret nu pot propune sucevenilor.

Şi în sport, dar şi în politică, se spune că echipa care a dat rezultate şi a obţinut succese nu trebuie schimbată, ci trebuie ajutată să meargă mai departe. Aceeaşi convingere am şi eu pentru alegerile din 9 iunie la Suceava. Echipa liberală de consilieri de la Consiliul judeţean şi echipa de primari şi consilieri PNL, grupată în spatele preşedintelui Flutur, trebuie să meargă mai departe! Suceava are nevoie de continuarea proiectelor liberale de investiţii, de autostrăzi, şcoli, spitale, reţele de utilităţi, nu de blocarea acestor investiţii!

Suceava are nevoie de oameni harnici, de liberali pricepuţi în administrarea comunităţilor locale, nu de populişti şi habarnişti, care nu au făcut nimic în viaţa lor!

Suceava are nevoie de linişte, de convieţuire paşnică, de armonie şi înţelegere, nu de scandaluri, ură şi incitare la violenţă.

Suceava şi sucevenii au aşteptat mult timp ca prosperitatea şi dezvoltarea să vină şi în judeţul nostru şi numai Gheorghe Flutur şi echipa de primari şi aleşi locali ai PNL pot să ne conducă la acest rezultat.

Aşadar, în 9 iunie trebuie să alegem faptele, nu vorbele deşarte!